Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΑΚ

Η ολλανδική αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ - Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας σε εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς τομείς

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ολλανδική διπλωματική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής την πρέσβειρα της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Susanna Terstal, στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης της εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα, «Orange Grove», που προωθεί η ολλανδική κυβέρνηση.

Την κ. Terstal συνόδευαν ο Αναπληρωτής Πρέσβης της Ολλανδίας Maurits ter Kuile, ο Επίτιμος Πρόξενος της Ολλανδίας στην Θεσσαλονίκη, Ευθύμιος Ευθυμιάδης και η σύμβουλος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της πρεσβείας της Ολλανδίας, Νατάσσα Αποστολίδη.

Η ολλανδική αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Στυλιανό Δ. Κατρανίδη, ενώ ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Κωνσταντίνο Φούσκα, για πρωτοβουλίες που λαμβάνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στους τομείς της καινοτομίας και της ενίσχυσης της επιχειρηματικής δράσης των φοιτητών του.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας σε εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς τομείς, αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση της ολλανδικής αντιπροσωπείας στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ