Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 34ΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η 34η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς - «Ο δήμος Καλαμαριάς για άλλη μια φορά στήριξε τους ανθοπαραγωγούς», σημείωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Έριξε χθες την αυλαία της η 34η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους λάτρεις των λουλουδιών για του χρόνου.

Περίπου πενήντα περίπτερα, ανθοπαραγωγών και λαϊκής τέχνης, πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα από τους πολιτιστικούς συλλόγους της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκη, γυμναστικές επιδείξεις και μικρά καλλιτεχνικά σχήματα, δράσεις με σχολεία, φορείς και κοινωνικές οργανώσεις στήριξαν με την παρουσία τους τη φετινή διοργάνωση.

«Ο δήμος Καλαμαριάς για άλλη μια φορά στήριξε τους ανθοπαραγωγούς και τους επαγγελματίες που συμμετείχαν στην 34η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς, η οποία έδωσε μια άλλη νότα στην καθημερινότητα του κόσμου, που έχει ανάγκη από διεξόδους. Δέκα μέρες γεμάτες με ένα πλούσιο πολιτιστικό και αθλητικό πρόγραμμα, πρόσφερε στους επισκέπτες μία μικρή έστω απόδραση από τα καθημερινά», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ