Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΤΣΑΒΛΗΣ - ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΖΕΡΒΑ

Βέλη κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τηλεοπτικών σταθμών στο μήνυμα του Δρόσου Τσαβλή για τον εμβολιασμό του.

Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Δρόσος Τσαβλής, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα το πρωί της Τετάρτης.

Την ανάρτηση συνοδεύει με σχετική φωτογραφία από τη στιγμή του εμβολιασμού του, στέλνοντας, όπως ο ίδιος υπογραμμίζει, «μήνυμα χωρίς χρέωση», σε όσους στράφηκαν εναντίον του για την υπόθεση με τους εμβολιασμούς εκτός σειράς σε δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα πρώτο αναφέρει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, σημειώνοντας πως τον «διέσυρε για δικούς του προσωπικούς φιλόδοξους στόχους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσαβλή:

«Μήνυμα χωρίς χρέωση προς:

1. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα που με διέσυρε για τους δικούς του προσωπικούς φιλόδοξους λόγους
2. Δημοσιογράφο κ. Ευαγγελάτο, που καταδικάζει συχνά χωρίς επαρκή στοιχεία
3. Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ που έπεσε θύμα παραπληροφόρησης κι έκανε ερώτηση στη Βουλή
4. ANTENNA, MEGA, ALPHA, OPEN, SKY, ET1 που με τόση ευκολία δήλωσαν ότι εμβολιάστηκα και εγώ ο ίδιος χωρίς να με ρωτήσουν, μέχρι που ξεκαθάρισαν τα πράγματα και ευτυχώς ανασκεύασαν.

«Κύριοι, σήμερα Τρίτη και 13 εμβολίαστηκα με περισσή χαρά και τόλμη έναντι του COVID19».

Είμαι περήφανος που συμμετέχω στο χτίσιμο της ανοσίας ως μονάδα του συνόλου. Είμαι βέβαιος ότι σε λίγο καιρό - όχι πολύ - θα έχουμε πάλι πίσω όλοι την κανονική μας ζωή. Οποιαδήποτε ταλαιπωρία και διασυρμό κι αν υπέστην τον τελευταίο καιρό, δεν στάθηκε δυνατό να με βγάλουν έξω από τον αρχικό στόχο της πατρίδας μας για επίτευξη γρήγορης και ικανής ανοσίας. Να εμπιστεύεστε τους ειδικούς της χώρας μας, να εμβολιαστείτε όλοι και να είστε περήφανοι γι αυτήν σας την πράξη. Μένουμε ασφαλείς. Μένουμε υγιείς. Μένουμε ενωμένοι».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ