Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΡΥΒΕ 20 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

Έπειτα από κλήση πολίτη, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν μέσα σε σπίτι είκοσι παράτυπους μετανάστες εκ των οποίων οκτώ ανήλικα.

Η άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, οδήγησε στη σύλληψη 33χρονου, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών, διευκόλυνση διαμονής στη Χώρα υπηκόων τρίτων χωρών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες στην περιοχή της Άνω πόλης, στο πλαίσιο αναζητήσεων που διενεργήθηκαν με εντολή του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης έπειτα από κλήση πολίτη, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν μέσα σε σπίτι είκοσι παράτυπους μετανάστες εκ των οποίων οκτώ ανήλικα. Όπως  προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς αποβίβασε νωρίτερα από όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε κοντινή απόσταση. 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ