Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κ. ΖΙΟΥΤΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα για τους εργαζόμενους όλων των ταμείων, αναλύθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση που έγινε στα Κουφάλια

Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές εκδηλώσεις για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα, η Κατερίνα Ζιούτα πραγματοποίησε μία ακόμη στα Κουφάλια υπό την αιγίδα του δήμου Χαλκηδόνος, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες δημότες, ο δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, αντιδήμαρχοι, τοπικοί παράγοντες και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ, κ. Σαραφίδης.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις σε Σταυρό και Θέρμη για ασφαλιστικά και εργασικά θέματα (video)

Ειδικοί σε θέματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά υπό τον συντονισμό της Κατερίνας Ζιούτα, παρουσίασαν ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα π.ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΑΥ κλπ, ενώ στο τέλος δόθηκαν απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τους πολίτες, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό την επιτυχία και την αποστολή των εκδηλώσεων.

Την Τετάρτη 29/6 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση υπό τον συντονισμό της κας Ζιούτα, σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τα δικαιώματα των γυναικών που νοσούν με καρκίνο του μαστού (ποσοστό αναπηρίας, προϋποθέσεις αναπηρικής σύνταξης, επιδόματα ασθενείας και παροχές) στα ΚΑΠΗ Διαβατών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ