Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΥΨΟΥΣ 18 Μ. (VID)

Έφτασε στην πλατεία Αριστοτέλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Έχει ύψος 18 μέτρα και είναι από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Έφτασε στην πλατεία Αριστοτέλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμεί και τα φετινά Χριστούγεννα το πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης προσπαθώντας να δώσει μια θετική νότα στην πόλη.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 18 μέτρων είναι από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Παράλληλα, 50 ακόμα μικρότερα δέντρα θα βρίσκονται διάσπαρτα στην πλατεία περιμετρικά του κεντρικού.

Εντυπωσιακός αναμένεται ο στολισμός συνολικά στον άξονα της Αριστοτέλους, αφού τα παρτέρια στο κομμάτι από τη Μητροπόλεως μέχρι και την Εγνατία θα στολιστούν με περισσότερα από 500 δεντράκια.  «Για πρώτη φορά εφέτος στολίζουμε ένα δέντρο ύψους 18 μέτρων αλλά και παράλληλα δίνουμε φως σε κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Ο στολισμός θα επεκταθεί σε γειτονιές αλλά και στην οδό Παπαναστασίου αλλά και στη Βασιλίσσης Όλγας καθώς θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης.

«Με επίκεντρο την πλατεία Αριστοτέλους φιλοδοξούμε ότι θα έχουμε μια πιο φωτεινή Θεσσαλονίκη. Θα δούμε εντυπωσιακά πράγματα στη Νέα Παραλία, καθώς εντυπωσιακός αναμένεται ο στολισμός συνολικά στον άξονα της Αριστοτέλους, αφού τα παρτέρια στο κομμάτι από τη Μητροπόλεως μέχρι και την Εγνατία θα στολιστούν με περισσότερα από 500 δεντράκια», σημείωσε.Ο στολισμός αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 8 Δεκεμβρίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ