Τρίτη 18 Μαΐου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η 9ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ

Η 9χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο έχασε τη μάχη στις 2 το μεσημέρι, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη

Έφυγε από τη ζωή η εννεάχρονη μαθήτρια που νοσηλεύοταν στη Θεσσαλονίκη και το Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη τρώγοντας γλυκό μέσα στην τάξη της.

Η μαθήτρια από το Βελεστίνο έχασε τη μάχη στις 14.00 το μεσημέρι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου όπου νοσηλευόταν από τις 25 Ιανουαρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του παιδιού ξεκίνησε στις 15 Ιανουαρίου στο 2ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου. Η μικρή κατανάλωσε κάποιο γλυκό και ο οργανισμός της αντέδρασε. Ένιωσε αδιαθεσία και η μικρή μαθήτρια μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου, στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου και μετέπειτα στο Ιπποκράτειο, όπου έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Πριν από τρεις μέρες, ο πατέρας της μικρής, με ανάρτησή του στο facebook προσπαθούσε να δείξει την κρισιμότητα της κατάστασης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η Θωμαϊτσα μου, (μας για πολλούς), δίνει μια άνιση μάχη.Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί και θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για την μικρούλα μου. Σίγουρα οι φίλοι, παλιοί και νέοι που έκανα είναι μες την καρδιά μου. Ευχαριστώ και συγνώμη, αν αδίκησα κάποιον» έγραφε ο πατέρας της 9χρονης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ