Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΣΠΑΣΕ ΜΠΑΡΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα όταν το ακινητοποίησαν, βρήκαν τρεις μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ.

Άκρως περιπετειώδης και επικίνδυνη αποδείχθηκε η καταδίωξη ενός 36χρονου διακινητή μεταναστών χθες το απόγευμα στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, που μαζί με συνεργό του μετέφεραν οκτώ παράνομους μετανάστες από το Μπαγκλαντές.

Ο 36χρονος Γεωργιανός και ο συνεργός του εντοπίστηκαν να κινούνται όπου στα διόδια Ασπροβάλτας έσπασαν την μπάρα ασφαλείας και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Σε φωτεινά και ηχητικά σήματα προκειμένου να σταματήσουν για έλεγχο, οι οδηγοί δεν συμμορφώθηκαν και στο ύψος του χωριού Νυμφόπετρα χωρίστηκαν ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές.

Το ένα όχημα, στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε σε χωματόδρομο της περιοχής, όπου ο οδηγός ενώ επιχείρησε να διαφύγει πεζός, συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν οι οκτώ αλλοδαποί, τρείς απ’ αυτούς στον χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή μετά το χωριό Νυμφόπετρα, στον αποθηκευτικό χώρο του οποίου βρέθηκαν δύο αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα μεταφοράς το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται, χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και πτυσσόμενο μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ