Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 22ΧΡΟΝΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΕΠΕΣΑΝ ΣΟΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ (ΦΩΤΟ)

Το συμβάν σημειώθηκε στη συμβολή της οδού Αριστοτέλους με την οδό Βασιλέως Ηρακλείου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου με αιμορραγία

Μία 22χρονη βουλγαρικής υπηκοότητας τραυματίστηκε μετά τα μεσάνυχτα στην Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν σοβάδες από κτήριο έπεσαν στο κεφάλι της ενώ διερχόταν από το σημείο.

Το συμβάν σημειώθηκε στη συμβολή της οδού Αριστοτέλους με την οδό Βασιλέως Ηρακλείου όπου υπάρχουν αρκετά διατηρητέα κτήρια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε την 22χρονη με αιμορραγία στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκε από χειρουργούς αλλά δεν προέκυψε κάτι και αποχώρησε αφότου υπέγραψε.

Να σημειωθεί ότι φθορές και πτώση σοβάδων υπήρξαν και την περασμένη εβδομάδα στο νεοκλασικό κτήριο όπου συστεγάζονται τα επιμελητήρια ΕΕΘ και ΒΕΘ, και πάλι στην οδό Αριστοτέλους, στο λεγόμενο «πέταλο». Προληπτικά, μάλιστα, είχαν τοποθετηθεί κορδέλες κάτω από το μπαλκόνι από όπου αποκολλήθηκαν οι σοβάδες ώστε να μην υπάρξει ατύχημα.

Σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει για το ζήτημα η Κτηριακή Επιτροπή του ΕΕΘ και του ΒΕΘ προκειμένου να λάβει αποφάσεις σχετικά με την αποκατάσταση των φθορών αυτών.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ