Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ

Ποια είναι τα νέα στοιχεία που εντάχθηκαν στον φάκελο της δικογραφίας του μικρού κοριτσιού, για τον θάνατο του οποίου κατηγορείται η μητέρα του.

Ολοκληρώθηκε η δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και υπήρξε η ένταξη ορισμένων στοιχείων την τελευταία στιγμή.

Όπως αποκαλύπτει στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στον φάκελο της δικογραφίας εντάχθηκαν συνολικά τέσσερα νέα στοιχεία.

Από αυτά, το πρώτο αφορά στην ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου με τους ιατρούς στο Ωνάσειο νοσοκομείο, να πιστοποιούν ότι η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα γονιδιακό πρόβλημα και απέκλεισαν και οποιοδήποτε κληρονομικό ζήτημα.

Κατόπιν, εντάχθηκαν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ορισμένες μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους μέσω χρήσης διαδικτυακής εφαρμογής.

Το τρίτο στοιχείο που προστέθηκε στο φάκελο της δικογραφίας είναι ο έλεγχος πατρότητας πάνω στην Τζωρτζίνα. Στον έλεγχο αυτόν, αποδεικνύεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πατέρας του μικρού κοριτσιού.

Το τελευταίο στοιχείο που μπήκε στην δικογραφία και την ολοκλήρωσε είναι οι εκτιμήσεις της παιδοψυχολόγου πάνω στις ζωγραφιές του παιδιού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ