Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021
x

ΤΑΙΠΕΔ: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ-ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ

Το ΤΑΙΠΕΔ υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ότι πάντα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τον υγιή ανταγωνισμό στις διαγωνιστικές διαδικασίες του.

«Ο διαγωνισμός της Εγνατίας Οδού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όλα τα βήματα, οι διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα είναι σε γνώση των ενδιαφερόμενων επενδυτών από τη πρώτη στιγμή», επισημαίνει το ΤΑΙΠΕΔ σε συνέχεια δημοσιευμάτων για τον διαγωνισμό της μακροχρόνιας παραχώρησης του αυτοκινητοδρόμου.

Το ΤΑΙΠΕΔ υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ότι πάντα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τον υγιή ανταγωνισμό στις διαγωνιστικές διαδικασίες του, οι οποίες είναι αδιάβλητες και διαφανείς.

«Είναι πάγια πολιτική του διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο είναι σε πλήρη λειτουργία, να ζητά από τους επενδυτές βελτιωμένη οικονομική προσφορά. Το ίδιο θα πράξει και στον διαγωνισμό για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού, με γνώμονα την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων. Ο διαγωνισμός της Εγνατίας Οδού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όλα τα βήματα, οι διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα είναι σε γνώση των ενδιαφερόμενων επενδυτών από τη πρώτη στιγμή», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού είναι ένας από τους σημαντικότερους που τρέχουν για τις υποδομές της χώρας. Στο τελικό στάδιό του έχουν περάσει επτά όμιλοι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ