Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
x

TCB: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Η πραγματοποίηση της τριήμερης επίσκεψης από τις 4 ως τις 6 Μαΐου 2018, είχε ως στόχο τη γνωριμία δημοσιογράφων με την πόλη της Θεσσαλονίκης

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο «TCB Press Trip» επιλεγμένης ομάδας δημοσιογράφων από την Αθήνα, άμεσα σχετιζόμενων με τα θέματα συνεδρίων και οικονομίας, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η πραγματοποίηση της τριήμερης επίσκεψης από τις 4 ως τις 6 Μαΐου 2018, είχε ως στόχο τη γνωριμία των δημοσιογράφων με την πόλη της Θεσσαλονίκης και την ανάδειξη της, ως ένα ανερχόμενο προορισμό για εταιρικές συναντήσεις, συνέδρια και ταξίδια κινήτρων.

Την πρωτοβουλία, το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος επιμελήθηκε το Thessaloniki Convention Bureau σε συνεργασία με την Aegean Airlines.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του είδους σχεδιάστηκαν εμπειρίες οι οποίες εντάχθηκαν σε ένα εναλλακτικό βιωματικό πρόγραμμα το οποίο θα μπορούσε να ακολουθήσει ο εν δυνάμει σύνεδρος/επισκέπτης της πόλης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ή του συνεδρίου στο οποίο συμμετέχει. Πραγματοποίηση μαθήματος yoga στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ιδιωτική ξενάγηση στο μουσείο σύγχρονης τέχνης όπως και μάθημα ζαχαροπλαστικής αποτέλεσαν καινοτόμα στοιχεία που ενθουσίασαν τους συμμετέχοντες.

Το Σάββατο 5 Μάιου, διοργανώθηκε το «Break the stereotypes» workshop το οποίο κατάφερε να εντοπίσει και να αναλύσει τα στερεότυπα που συνοδεύουν τη Θεσσαλονίκη καθώς και να αναπτύξει ένα δημιουργικό διάλογο σχετικά με την ταυτότητα της πόλης. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ομάδες εργασίες και να συνδιαμορφώσουν καινοτόμες προτάσεις σε case study συνεδριακού και επαγγελματικού περιεχομένου.

Το «TCB Press Trip» ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο κτήμα «Κυρ-Γιάννη» στη Νάουσα ως εναλλακτική πρόταση σε συνδυασμό με την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση αυτή εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό Thessaloniki Convention Bureau και αποτελεί τη συνέχεια μια σειράς Fam και Press Trip που σκοπό έχουν τη συστηματική και  στοχευμένη παρουσίαση του προορισμού στη MICE βιομηχανία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ