Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΕΝΗ

Ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρει σε δήλωσή του πως πλέον η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά μια εγκληματική οργάνωση, αρμοδιότητας του σωφρονιστικού συστήματος

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη, πιστή στον Συνταγματικό κανόνα πως τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να εξυπηρετούν την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, έπραξε σήμερα το χρέος της, ανεπηρέαστη, πειστικά και εμπεριστατωμένα» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά τη σημερινή απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για τη Χρυσή Αυγή.

«Οι υπόδικοι είναι πλέον κατάδικοι και η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά μια εγκληματική οργάνωση, αρμοδιότητας του σωφρονιστικού και όχι του πολιτικού συστήματος» συνεχίζει ο κ. Τασούλας και προσθέτει:

«Για να φτάσουμε όμως εδώ, κάποιοι είτε έχασαν τη ζωή τους ή κυνηγήθηκαν και κάποιοι, ελάχιστοι, ξεκίνησαν την κατά νόμο δίωξη, εργαζόμενοι επίμονα, τεκμηριωμένα και αθόρυβα, ενώ η εγκληματική οργάνωση τότε δεν ήταν το σημερινό καθημαγμένο από τις εκλογές του 2019 κόμμα.

Σήμερα η Δημοκρατία απεδείχθη περίτρανα πως ξέρει να είναι και μαχόμενη! Μια ιδιότητά της που πρέπει να τη διαφυλάσσουμε παντοτινά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ