Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022
x

ΤΑΣΙΟΣ: ΤΟ 2021 ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Η χώρα μας κατάφερε να εξασφαλίσει ένα καλό «διαβατήριο» για την επόμενη τουριστική περίοδο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΞ.

Ανάκαμψη από το 2022 και αναλόγως με τα υγειονομικά δεδομένα και τις ιατρικές εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού προβλέπει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος χαρακτήρισε για άλλη μια φορά το 2021 «χρονιά επιβίωσης» για τις χιλιάδες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας που είδαν τους τζίρους τους να μειώνονται δραματικά, καλώντας την κυβέρνηση να υιοθετήσει εμπροσθοβαρή μέτρα, για να μην καταρρεύσουν.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κάθε μέρα Ελλάδα», ο επικεφαλής της ΠΟΞ σημείωσε ότι «η άσκηση με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα ξενοδοχεία ήταν απολύτως πετυχημένη», προσθέτοντας ότι η χώρα μας κατάφερε να εξασφαλίσει ένα καλό «διαβατήριο» για την επόμενη τουριστική περίοδο, εξαιτίας της καλής διαχείρισης της κρίσης.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην εμπιστοσύνη που όπως είπε δείχνουν τα τελευταία 24ωρα προς την Ελλάδα αεροπορικές εταιρείες που επιστρέφουν με πτήσεις στα νησιά.

Ο κ. Τάσιος αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή υποψηφίων (18) στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΟΞ, λέγοντας πως αυτό από μόνο του σηματοδοτεί την ανάγκη για εκπροσώπηση όλων των περιοχών της χώρας στην Ομοσπονδία, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως αναμεταδίδει το xalkidikipolitiki.gr.

«Φέτος, λόγω των ειδικών μέτρων που αποφασίστηκαν για την Αττική, αναλάβαμε την πρωτοβουλία οι εκλογές να διεξαχθούν στις 15 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί και μια συμβολική κίνηση «αποκέντρωσης». Στέλνουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας», κατέληξε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ