Κυριακή 1 Αυγούστου 2021
x

ΤΑΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ

«Δεν υπάρχει καμιά απόκλιση του χρονοδιαγράμματος και υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση να το τρέξει χωρίς καθυστερήσεις», ανέφερε ο αρχιτέκτονας.

Για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας και αν αυτό έχει πάει πίσω λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας.

Αναλυτικά τα όσα είπε o υπεύθυνος της ομάδας χωροθέτησης:

«Έχει κατατεθεί προ διμήνου η μελέτη για το χωροθέτηση του γηπέδου στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Το υπουργείο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχει ως προτεραιότητα την εξέταση της μελέτης. Πλέον ασχολείται και το υπουργείο Πολιτισμού. Οι τρεις κύριοι παίκτες για την έγκριση, τα δυο υπουργεία και ο δήμος Θεσσαλονίκης, τρέχουν αυτή τη μελέτη. Παράλληλα το συντονισμό τον κάνει το γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται ενεργά με το θέμα και το τρέχει. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος.

Επομένως η πανδημία δεν έχει επηρεάσει τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Η κυβέρνηση έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς φεύγει ο φάκελος από τη Θεσσαλονίκη και πηγαίνει στην Αθήνα. Δεν υπάρχει καμιά απόκλιση του χρονοδιαγράμματος και υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση να το τρέξει χωρίς καθυστερήσεις.

Το πότε θα γίνει στο γήπεδο; Χρειάζονται δυο πράγματα: Μέσα στο καλοκαίρι του 2021 θα έχουμε ένα Προεδρικό Διάταγμα στα χέρια μας. Φυσικά υπάρχουν και τα χρήματα αλλά αυτό νομίζω ότι είναι στη φροντίδα του Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι στιγμής δεν αφήνεται στην τύχη τίποτε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ