Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΟΚ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ - Η... ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΡΗΤΡΑ

Η Μπολόνια επανέρχεται για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι, επιδιώκοντας να τον αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ

Η Μπολόνια επανέρχεται για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι, επιδιώκοντας να τον αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ, ενώ φαίνεται πως τα έχει βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην "Il Corriere di Bologna", η περίπτωση του επιθετικού του Δικεφάλου απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Μάλιστα θα υπάρξει σήμερα μια εκ νέου συνάντηση του εκπροσώπου του Πολωνού μαζί τους, ενώ οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα. Οι ροσομπλού προσφέρουν στον Σβιντέρσκι 400.000 ευρώ τον χρόνο με επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι Ιταλοί γράφουν ότι πάνω-κάτω η Μπολόνια τα έχει βρει και με τον ΠΑΟΚ αν όχι στα ποσά αλλά στον τρόπο με τον οποίο ο Σβιντέρσκι θα μετακομίσει στη Serie A. Η Μπολόνια θα τον αποκτήσει αρχικά με δανεισμό και το καλοκαίρι θα εξαγοράσει τα δικαιώματα του.

Με ποια ρήτρα; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, "η ρήτρα θα οριστεί στα 7 εκατομμύρια, με την Μπολόνια να έχει το δικαίωμα να την αποπληρώσει σε διάστημα 2 ετών, με την προϋπόθεση ο Πολωνός να σκοράρει τουλάχιστον 7 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο ομάδα θα διαπραγματευτούν και πάλι την τιμή της μεταγραφής του".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ