Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε έξι σφαίρες, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Αλιμο, επιστρέφοντας από τη δουλειά του.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σοκ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ (φωτο)

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε έξι σφαίρες, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας στο σπίτι του στον Αλιμο, αφού είχε τελειώσει τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιος ήταν ο αστυνομικός συντάκτης που εκτέλεσαν στον Άλιμο

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου συνομίλησε με τον Απόστολο Λύτρα, συνήγορο της της 36χρονης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, με θέμα την πρόταση του εισαγγελέα να δικαστεί η δράστις για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δείτε τα τελευταία τηλεοπτικά λεπτά του Γιώργος Καραϊβάζ, όπως τα ανέβασε -λίγα λεπτά πριν γίνει γνωστή η είδηση της δολοφονικές επίθεσης - ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής στο Facebook:

Μόλις τελείωσε την εκπομπή, ο Γ. Καραϊβάζ επέστρεψε σπίτι του, περίπου στις 14:15. Εκεί δύο άνδρες, που επέβαιναν σε σκούτερ, του είχαν στήσει ενέδρα, αδειάζοντας πάνω του μια γεμιστήρα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στον χώρο της εκτέλεσης 17 κάλυκες.

Το τελευταίο ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ