Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΣΒΕ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 800 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 86ΗΣ ΔΕΘ

Περισσότερες από 800 κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ 95 ελληνικών και 58 επιχειρήσεων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τη διάρκεια της 86ης ΔΕΘ.

Ολοκληρώθηκε η αποτίμηση των Β2Β συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μεταξύ ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων, από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas (ΕΕΝ) και την HELEXPO.

Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, όπως αναφέρει ο ΣΒΕ, αφού πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 800 κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ 95 ελληνικών και 58 επιχειρήσεων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κυρίως στους κλάδους τροφίμων, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, άμυνας και διαστημικής βιομηχανίας, ανάπτυξης λογισμικού, μεταφορές και εφοδιαστική αλυσίδα, διαχείρισης επενδύσεων καθώς και νοσοκομειακής και υγειονομικής περίθαλψης.

Σύμφωνα με τον ΣΒΕ, αναμένεται πολλές από τις συναντήσεις αυτές να καταλήξουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες. Στο επόμενο χρονικό διάστημα o ΣΒE θα παρακολουθήσει και θα καταγράψει την έκβαση των συναντήσεων αυτών καθώς και τις επιτυχημένες ιστορίες επιχειρηματικής συνεργασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ