Τρίτη 5 Ιουλίου 2022
x

SUPER LEAGUE: ΤΕΛΟΣ Ο ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και τυπικά ο Μίλαν Ράσταβατς, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν το διαζύγιό τους με τον Σέρβο τεχνικό μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Αρκάδες ευχαρίστησαν τον Σέρβο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: «Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας και σημαντικών ποδοσφαιρικών επιτυχιών με τον προπονητή κ. Milan Rastavac, αποφασίστηκε από κοινού η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε στον κ. Rastavac κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα".

Ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε στην ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης τα εξής: "Πέρασα στον Αστέρα 2,5 χρόνια πολύ όμορφα και επαγγελματικά πολύ δημιουργικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κύριο Μπάκο και κύριο Καϋμενάκη για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γίνω μέλος της οικογένειας του Αστέρα και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Επίσης, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της διοίκησης για τη στήριξη και βέβαια τους συνεργάτες μου, όλους τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος για τη συνεργασία μας. Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας, που ήταν δίπλα μας στις καλές και στις κακές στιγμές.

Φεύγω από τον Αστέρα χαρούμενος για όσα καταφέραμε όλοι μαζί και με τη βεβαιότητα ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Eύχομαι στον σύλλογο κάθε επιτυχία στο μέλλον, γιατί το αξίζει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ