Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
x

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ - ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των νέων εισιτηριών διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 του ποδοσφαιρικού τμήματος

Από αύριο Τετάρτη 2 Ιουνίου ξεκινά η διάθεση των νέων εισιτηριών διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων Θόδωρος Καρυπίδης με την ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, έδωσε γεύση από τα νέα διαρκείας, και ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι του Άρη θα μπορούν να τα προμηθεύονται ηλεκτρονικά, αλλά και από την μπουτίκ της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψουμε ξανά στο “σπίτι” μας. Μετράμε αντίστροφα για να βρεθούμε και πάλι μαζί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η πώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 2 Ιουνίου, στις 10:00, ηλεκτρονικά από το viva.gr και από την ARIS F.C. Boutique.

Όσοι προσέρχονται στην ARIS F.C. Boutique για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Προς διευκόλυνση των φιλάθλων και προς αποφυγή συνωστισμού, συνιστάται η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσω Viva.gr Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους περσινούς κάτοχους Εισιτηρίων Διάρκειας και με νεότερη ανακοίνωση της θα ενημερώσει για επιπλέον παροχές.

 

Οι τιμές

Για περισσότερες πληροφορίες: https://arisfc.com.gr/pdf/season-tickets-21-22.pdf
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ