Δευτέρα 17 Μαΐου 2021
x

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Συνάντηση σήμερα το απόγευμα των παικτών του Άρη με τον Άγγελο Χαριστέα με φόντο τις περικοπές στα συμβόλαια λόγω κορωνοϊού

Στο πνεύμα των... περικοπών που έχουν μπει σχεδόν όλες οι ομάδες παγκοσμίως, λόγω κορωνοϊού, η διοίκηση του Άρη αρχίζει από σήμερα τις δικές της διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Άγγελος Χαριστέας που έχει επιφορτιστεί να διεκπεραιώσει το κομμάτι αυτό, κάλεσε για σήμερα το απόγευμα τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις του συλλόγου για τις μειώσεις που θα τους προταθούν για το διάστημα που το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ανενεργό λόγω καραντίνας.

Λογικά η πρόταση θα αφορά μια συνολική συμφωνία από την οποία θα εξαιρεθούν μόνο τα μικρά συμβόλαια και θα αφορά τη δόση που έχουν λαμβάνειν οι ποδοσφαιριστές και που συμπίπτει με το χρονικό διάστημα της καραντίνας αφού σε γενικές γραμμές, η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών έχει εξοφληθεί για το διάστημα πριν την διακοπή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ποσοστό της μείωσης σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπερνά το 15% όπως συνέβη και στην πλειονότητα των ομάδων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ