Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΤΡΑΜΕΡ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Οι νέες καταγγελίες τέθηκαν υπ’ όψιν των εισαγγελικών αρχών την περασμένη άνοιξη και ο μουσικός μετά την απολογία του είχε προφυλακιστεί

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει σήμερα ο 71χρονος μουσικός, Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Ο πρώην ντράμερ πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, τις οποίες φέρεται να τέλεσε σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα 2007- 2015 σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε.

Οι νέες καταγγελίες τέθηκαν υπ’ όψιν των εισαγγελικών αρχών την περασμένη άνοιξη και ο μουσικός μετά την απολογία του είχε προφυλακιστεί. Είναι η δεύτερη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών με κατηγορούμενο τον 71χρονο. Έχει καταδικαστεί σε 12 έτη κάθειρξη με αναστολή και αυτές τις μέρες δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος κοριτσιού 6 ετών!

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο κατηγορούμενος σε όλες τις περιπτώσεις είχε τον ίδιο τρόπο δράσης. Φέρεται να καλλιεργούσε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους γονείς των κοριτσιών και να αφιέρωνε χρόνο στο να παίζει με τα παιδιά τους χωρίς να κινεί υποψίες.

Συγκλονιστική μαρτυρία κοπέλας για τον ντράμερ

Μία κοπέλα, η οποία κατήγγειλε τον μουσικό είχε περιγράψει στις αρχές: «Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ, ο Γ. ( σ.σ εννοεί τον εγκαλούμενο) και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο «για το κατούρημα στη θάλασσα», βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο. Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω.
Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα (...) βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους. Αυτό που μου έκανε ο μηνυόμενος με τάραξε. Γι’ αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του, έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση του ότι αυτό που υπέστην από τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σοβαρό αδίκημα».

Ο μουσικός στην απολογία του είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και αναμένεται την ίδια στάση να κρατήσει και ενώπιον του δικαστηρίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ