Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το Νομισματικό της Πρόγραμμα θα διατεθούν αποκλειστικά στη χρηματοδότηση δράσεων υπέρ των πυρόπληκτων.

«Με αίσθημα ευθύνης, η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» συμμετέχει στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Ειδικότερα, κατόπιν απόφασης του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το Νομισματικό της Πρόγραμμα, από τις 23 Αυγούστου μέχρι το τέλος του Προγράμματος, θα διατεθούν αποκλειστικά στη χρηματοδότηση δράσεων που θα στοχεύουν στην επούλωση των τραυμάτων που άφησαν στην πατρίδα μας οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

«Βασική επιδίωξη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, ήταν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε για να τιμήσει τη διακοσιετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης, να απαντούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας, όπως αυτές διαμορφώνονται και από τη συγκυρία, και να αφήσουν μια παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση. Τα έσοδά της προέρχονται αποκλειστικά από χορηγίες, δωρεές και την πώληση του Νομισματικού της Προγράμματος.

Τα νομίσματα διατίθενται τόσο μέσω του e-shop της Επιτροπής στη διεύθυνση shop.greece2021.gr, όσο και σε επιλεγμένα καταστήματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ