Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς της Αλεξανδρούπολης, όπως και με εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων.

Την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου θα υποδεχθεί σήμερα, στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ενώ το πρόγραμμά της περιλαμβάνει συναντήσεις και με εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων.

Την κα Αγγελοπούλου θα συνοδεύουν οι Αθανάσιος Κανταρτζής, Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και Ελπίδα Βόγλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας ΔΠΘ, μέλος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Πρόγραμμα: 13.45: Δημαρχείο. Υποδοχή από τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. Συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου. 14.15: Βόλτα με τα πόδια προς την πλατεία του Φάρου. Στάση στο ηρώο της Δόμνας Βισβίζη 15.00: Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης 15.35: Δημοτική Βιβλιοθήκη. Συνάντηση με παιδιά από την Ομάδα Ρομποτικής 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και την Ομάδα Ρομποτικής «Ρομποτεχνολογία εν δράση». Ακολουθεί συνάντηση με θεσμικούς και φορείς και επιχειρηματίες. Παρουσίαση των προτάσεων που έχει υποβάλλει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προς την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» 17.30: Αναχώρηση για Φέρες. Άφιξη στον Ιερό Ναό Παναγίας Κοσμοσώτειρας όπου θα την υποδεχτεί ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμος

radioevros.gr

Το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

13.45: Δημαρχείο, Υποδοχή από τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. Συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου.

14.15: Βόλτα με τα πόδια προς την πλατεία του Φάρου. Στάση στο ηρώο της Δόμνας Βισβίζη 15.00: Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

15.35: Δημοτική Βιβλιοθήκη, Συνάντηση με παιδιά από την Ομάδα Ρομποτικής 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και την Ομάδα Ρομποτικής «Ρομποτεχνολογία εν δράση». Ακολουθεί συνάντηση με θεσμικούς και φορείς και επιχειρηματίες. Παρουσίαση των προτάσεων που έχει υποβάλλει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προς την Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

17.30: Αναχώρηση για Φέρες

Άφιξη στον Ιερό Ναό Παναγίας Κοσμοσώτειρας όπου θα την υποδεχτεί ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμος.

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα έχει και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ