Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΖΕΡΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας όπου και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης.

Τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα υποδεχθεί σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η συνάντηση των δύο αντρών είναι προγραμματισμένη για τις 10.45 το πρωί.

Ακόμη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση «Οι αγώνες της Κύπρου για την Εθνική Παλιγγενεσία» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 25/10 το απόγευμα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εξάλλου, αύριο Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Κύπρου θα παραστεί στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου Αγίου της Θεσσαλονίκης και της επετείου από την απελευθέρωση της πόλης το 1912. Στην εκδήλωση θα παραστεί, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο κ.Αναστασιάδης θα παραστεί στους επίσημους εορτασμούς για την ημέρα του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, της Επετείου για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς και του Έπους του 1940, παρουσία της Προέδρου κ. Σακελλαροπούλου, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τον κ. Αναστασιάδη θα συνοδεύουν κατά τις επαφές του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος και ο γενικός πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Σπύρος Μιλτιάδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ