Παρασκευή 7 Μαΐου 2021
x

ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΗΣ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΠΛΗΓΜΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε στους επαγγελματίες των λαϊκών αγορών πώς είναι στο πλευρό τους και ότι στηρίζει τον αγώνα τους.

Στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α' Θεσσαλονίκης και Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου συνομίλησε με παραγωγούς και πωλητές οι οποίοι αγωνιούν για την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρθηκε από την ίδια, οι ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση συνιστούν μεγάλο πλήγμα για τις λαϊκές αγορές και επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις και στους καταναλωτές, σε επίπεδο ποιότητας τροφίμων αλλά και τιμών.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό τους, στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους και καλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τις νομοθετικές ρυθμίσεις και να ξεκινήσει ουσιαστικό διάλογο μαζί τους.

«Είμαστε με τους ανθρώπους της λαϊκής. Γιατί ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από κάθε πάγκο γίνεται ο φίλος ή η φίλη μας. Γιατί παράγουν με μεράκι, γιατί προσφέρουν προϊόντα ποιοτικά, σε χαμηλές τιμές. Γιατί τώρα που βρίσκονται στο στόχαστρο της κυβέρνησης, μας χρειάζονται. Όπως τους χρειαζόμαστε εμείς για να τρεφόμαστε σωστά. Γιατί η λαϊκή αγορά είναι υπόθεση όλων μας» .
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ