Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ

Το στιγμιότυπο είναι καταγεγραμμένο 3-4 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Στο χέρι του ενός δράστη διακρίνεται το όπλο του φόνου.

Νέο βίντεο από τη διαφυγή δραστών της δολοφονίας Καραϊβάζ ήρθε στη δημοσιότητα.

Το στιγμιότυπο είναι καταγεγραμμένο 3-4 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Οι δύο δράστες επάνω στο σκούτερ Beverly περνούν από την οδό Μεγίστης με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 800 μέτρα μακριά από αυτήν. Ο ένας εξ αυτών, ο συνοδηγός που έριξε τις 13 σφαίρες, 10 εκ των οποίων βρήκαν και σκότωσαν τον Γ. Καραϊβάζ, φαίνεται να κρατά το φονικό όπλο.

Το «καρέ» είναι από κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας της περιοχής, στην οδό Μεγίστης 77, περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από την οδό Άννινου στο παρκάκι, όπου δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο. Εντύπωση προκαλεί ότι οι δράστες μέσα σε ένα λεπτό έχουν καταφέρει και έχουν διανύσει 1,5 χιλιόμετρο αλλά και το ότι ο δράστης δεν έκρυψε καν το όπλο.

Δείτε το βίντεο σε αργή κίνηση:

Το βίντεο, το οποίο αναλύεται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας, αποδεικνύει επίσης ότι οι δύο δράστες δεν χώρισαν αμέσως μετά την αποτρόπαια δολοφονία του δημοσιογράφου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ