Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ Η ΣΤΑΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΜ

«Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα συναντήσει αύριο», αναφέρει η ΣΤΑΣΥ.

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που εξήγγειλαν σήμερα, Τρίτη τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ «γιατί δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης, λόγω της γνωστοποίησης της απόφασης των Σωματείων σήμερα το μεσημέρι δεν κατέστη η εκδίκαση σήμερα και θα γίνει αύριο το πρωί.

«Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα συναντήσει κατά τις αυριανές μετακινήσεις του» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Τετάρτη, προχωρούν σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, μετά από απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) σε έκτακτη συνεδρίαση του ενόψει της ψήφισης του σχεδίου νόμου για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή. Έτσι, αύριο δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία, τρόλεϊ , μετρό και στις τρεις γραμμές του και το τραμ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ