Κυριακή 29 Μαΐου 2022
x

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ;

Δυσαρέσκεια για τον ΠΣΑΤ που ανέδειξε κορυφαίο Έλληνα αθλητή της χρονιάς τον Γιάννη και όχι τον Μίλτο Τεντόγλου εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη

Τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την ψηφοφορία του Πανελληνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που ανέδειξε κορυφαίο Έλληνα αθλητή της χρονιάς τον Γιάννη Αντετόκουνμπο, εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η κορυφαία αθλήτρια έγραψε σε ανάρτησή της ότι το συγκεκριμένο βραβείο έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι.

Η τοποθέτηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι); Είναι Ολυμπιακή χρονιά. Το ΝΒΑ γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε τέσσερα (πέντε σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, η ομάδα του Γιάννη πήρε το ΝΒΑ, όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, ούτε έχει σχέση με το τι πρεσβεύουν. Απλά απορώ με αυτούς που ψήφισαν. Οι αθλητές συνήθως απλά ασχολούνται με την προπόνησή τους και όχι με την εικόνα τους. Η ομάδα του Γιάννη κέρδισε έναν τίτλο που μπορεί να κερδίσει κάθε χρόνο. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος την δυσκολία του να κερδίσεις έναν αγώνα που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, την δυσκολία των Ολυμπιακών» έγραψε η αθλήτρια του επί κοντώ στο Twitter.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ