Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
x

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

«Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης», ανέφερε ο παρουσιαστής των Πρωταγωνιστών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με μία ανάρτησή του στο Facebook, μία μέρα μετά την κατάθεση ψυχής της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές», περιγράφει πως πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη τα γυρίσματα με την Ιωάννα Παλιοσπύρου κράτησαν για μήνες. «Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν.

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες,τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου "Ιωάννα"».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ