Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
x

ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΓΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΠΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΘΕΕ ΜΟΥ...

«Όλοι θα είμαστε ευγνώμονες για τους δρόμους που άνοιξε, για τη σταθερή στήριξη της νεολαίας και την ανάδειξη νέων ανθρώπων στην πολιτική»

 

Η χώρα έχασε μια πολιτικό με αξίες, ήθος και αξιοπρέπεια, τονίζει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

«Η κοινωνία έχασε μια γυναίκα που αγωνίστηκε και αποτέλεσε φάρο για την ενδυνάμωση των γυναικών, που ανέδειξε στην πράξη το ρόλο τους στην επιστήμη, στην εργασία και την πολιτική, και υπηρέτησε την ισότητα, με το παράδειγμά της, στην πράξη», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση: 

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και βαθιά λυπημένοι από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Η χώρα έχασε μια πολιτικό με αξίες, ήθος και αξιοπρέπεια.

Η κοινωνία έχασε μια γυναίκα που αγωνίστηκε και αποτέλεσε φάρο για την ενδυνάμωση των γυναικών, που ανέδειξε στην πράξη το ρόλο τους στην επιστήμη, στην εργασία και την πολιτική, και υπηρέτησε την ισότητα, με το παράδειγμά της, στην πράξη.

Όλοι θα είμαστε ευγνώμονες για τους δρόμους που άνοιξε, για τη σταθερή στήριξη της νεολαίας και την ανάδειξη νέων ανθρώπων στην πολιτική.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά της στο επίπεδο του πολιτικού διαλόγου, ούτε την προσήλωσή της στην αναζήτηση της επιστημονικής άποψης και της σύνθεσης στην πολιτική διαδικασία.

Η παράταξη που υπηρέτησε μια ζωή μπορεί να είναι περήφανη που την ανέδειξε.

Προσωπικά, όπως και όλη η χώρα, αναρωτιέμαι: πόση αδικία για αυτήν την οικογένεια, θεέ μου...

Ολόκληρος ο τεχνικός κόσμος της χώρας αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά με συγκίνηση.

Στην οικογένεια της στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια και εύχομαι να τη θυμούνται πάντα με αγάπη.

Καλό ταξίδι...»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ