Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 2,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

«Η νέα αυτή επιτυχία αποτελεί προϊόν της συστηματικής και τεκμηριωμένης διεκδίκησης της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου Στέλιου Βαλιάνου»

Την προσθήκη 2.400.000 ευρώ στο ταμείο του δήμου Αριστοτέλη για έργα και υποδομές συνεπάγεται η απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, για διπλασιασμό του αναλογούντος στον δήμο Αριστοτέλη ποσοστού επί των μεταλλευτικών τελών για το έτος 2021.

«Η νέα αυτή επιτυχία αποτελεί προϊόν της συστηματικής και τεκμηριωμένης διεκδίκησης της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου Στέλιου Βαλιάνου, που στο θέμα των μεταλλευτικών τελών είχε και τα προηγούμενα έτη ως αποτέλεσμα την απόδοση 1,7 εκατομμυρίων ευρώ για το 2020 και 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για τα έτη 2018 και 2019», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Βαλιάνος επισήμανε σχετικά: «Αυτή είναι η αποτελεσματικότητα της Αυτοδιοίκησης, που διεκδικεί και κατακτά στόχους, υπέρ των δημοτών και της κάλυψης αναγκών της καθημερινότητας και της προοπτικής του Δήμου, χωρίς να παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε τον αρμόδιο Υπουργό που αντιλήφθηκε το δίκαιο των αιτημάτων μας. Το σύνολο των 5,6 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφαλίσαμε από την αύξηση των μεταλλευτικών τελών υπέρ του Δήμου Αριστοτέλη από την αρχή της θητείας μας, είναι πόροι που προορίζονται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων αυτού του πολλαπλώς ευλογημένου τόπου. Συνεχίζουμε! Κάθε μέρα κι ένα βήμα!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ