Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΗΣ: ΚΕΡΑΣΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε... σοκολατάκια σε 58 αντιεμβολιαστές που συγκεντρώθηκαν έξω από το οίκημά της.

Σοκολατάκια σε... συγκεντρωμένους αντιεμβολιαστές έξω από το οίκημά της μοίρασε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, καλώντας τους παράλληλα να προσέλθουν να εμβολιαστούν.

Η συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, «σήμερα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών», ενώ σύμφωνα με την ίδια, εντύπωση έκανε «η δήλωση κάποιων πως είναι Χριστιανοί την στιγμή που δεν τους έχουμε δει σε Ναούς, ενώ επίσης εντυπωσιακό ήταν το ότι στην εκδήλωση μίλησε τ. αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί για λόγους καθόλου χριστιανικούς, που γνωρίζει η Λάρισα».

Η Ιερά Μητρόπολη, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «σέβεται την οποία άποψη, ακόμη και αυτήν που στερείται επιχειρημάτων, ή καταφεύγει ακόμη και στο παράλογο για να εκφράσει εμπάθεια και άρνηση». Επειδή, σημειώνεται, «το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Πιστεύουμε πως μετά την δήλωση μας αυτήν καταρρίπτεται το επιχείρημα και οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν».

Καταληκτικά τονίζεται στην ανακοίνωση ότι «μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας εναντίον της πρωτοβουλίας της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους, για να μην φύγουν πικραμένοι».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ