Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΚΟΡΔΑΣ ΣΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΣΟΥΜΑΝΗ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ

«Η λερωμένη φωλιά δεν καθαρίζει με παραμύθια», επισημαίνει σε απάντησή του μέσω του facebook ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

Στην αντεπίθεση πέρασε μέσω ανάρτησής του στο facebook ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας που κατονομάζεται ως «καταστροφέας του Άρη» από την τωρινή διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη αναφορικά με το εξώδικο της οικογένειας του Νίκου Τσουμάνη για τα οφειλόμενα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

«Άνθρωποι χωρις τσίπα μπορούν να παίζουν μέχρι και με την μνήμη αδικοχαμένων για να παραπλανούν και να συκοφαντούν», επισημαίνει ο κ. Σκόδρας, λέγοντας πως  «έτσι και αλλιώς μπορούν να στηρίζονται στην μνήμη χρυσόψαρου των μαζών και στην συνεργασία με τα παπαγαλάκια-υπνωτιστές, που τάχα δημοσιογραφούν».

«Κανείς δεν αναρωτιέται μάλλον, πως ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται αδιαμαρτύρητα σε μια ομάδα και πληρώνεται από αυτήν επί μια τριετία 2015-2018, ενώ του οφείλονται χρήματα από το 2014. Να σημειωθεί πως επέστρεψε, ενώ είχε αποχωρήσει για ενάμισι χρόνο και μάλλον ποτέ δεν ζήτησε να εξοφληθεί χρωστούμενα ή να τα συμπεριλάβει σε νέο συμβόλαιο, πριν υπογράψει εκ νέου. Η λερωμένη φωλιά δεν καθαρίζει με παραμύθια. #tsiraki», καταλήγει ο κ. Σκόρδας
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ