Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη παραλαμβάνονται το σύνολο από τα 80 λεωφορεία για τα οποία υπέγραψε σύμβαση ο ΟΑΣΘ, λέει ο Γιώργος Σκόδρας.

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχει παραλάβει ο ΟΑΣΘ το σύνολο από τα 80 λεωφορεία, για τα οποία υπεγράφη σύμβαση στο τέλος του Ιουλίου, επισήμανε ο Γιώργος Σκόδρας, πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

«Περιμένουμε και ελπίζουμε όλοι να υπάρχει αυξημένη κίνηση στη Θεσσαλονίκη την περίοδο της ΔΕΘ. Το χρειάζεται ο θεσμός, το χρειάζεται η πόλη. Στον ΟΑΣΘ εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία. Δεν διακόψαμε λόγω της θερινής περιόδου. Όλο αυτό το διάστημα παραλαμβάναμε λεωφορεία και θα έχουμε παραλάβει ως το τέλος Αυγούστου 54 λεωφορεία, ενώ μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη πιστεύουμε ότι θα έχουμε παραλάβει το σύνολο από τα 80 λεωφορεία, για τα οποία υπογράψαμε σύμβαση στο τέλος του Ιουλίου», είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ μιλώντας στο Radio North 98 και συμπλήρωσε: «Στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης θα έχουμε πάνω από 550 διαθέσιμα λεωφορεία, σε καθημερινή βάση ενώ στο πολεοδομικό συγκρότημα θα έχουμε πάνω από 400 λεωφορεία καθημερινά, όταν ο απαιτούμενος αριθμός με βάση το πρόγραμμα των δρομολογίων είναι 397 λεωφορεία».

Ερωτηθείς σχετικά με την εκκρεμότητα των εργαζομένων που φέρονται να έχουν  προσκομίσει πλαστούς τίτλους σπουδών κατά την πρόσληψή τους στον ΟΑΣΘ, ο κ. Σκόδρας σημείωσε: «Εφαρμόζεται - η προβλεπόμενη από τον νόμο – διαδικασία. Στο επόμενο διάστημα θα σταλούν οι φάκελοι του προσωπικού αυτού στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας ενώ ταυτόχρονα κινείται και η πειθαρχική διαδικασία. Μέχρι στιγμής αφορά σε 14 εργαζόμενους και ελπίζουμε να μην αυξηθεί ο αριθμός με την παραλαβή των τελευταίων φακέλων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ