Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΚΙΜΠΕ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τη νίκη», δήλωσε για το προσεχές παιχνίδι με την Ουγγαρία, ο ομοσπονδιακός προπονητής

Την επικοινωνία που είχε με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο αναφορικά με το να συμπεριληφθεί μελλοντικά στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου αποκάλυψε ο Μίκαελ Σκίμπε υπογραμμίζοντας πως η τελική απόφαση ανήκει στις FIFA και UEFA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής:

Για το παιχνίδι με την Ουγγαρία: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα, απ' ότι στην Ουγγαρία. Πρέπει να πάρουμε την εκδίκησή μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να πιέσουμε περισσότερο και πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κατάσταση των παικτών: «Είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση των παικτών. Λόγω των αρκετών ντέρμπι που είχαν κάποιοι είναι πιο κουρασμένοι, είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δούμε ποιοι είναι έτοιμοι να παίξουν την Παρασκευή».

Για τη συγκομιδή της ομάδας μέχρι τώρα: «Οι τέσσερις βαθμοί θα μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν την πρωτιά. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς της Παρασκευής».

Για τις απουσίες: «Απ' τη μία είμαι ευχαριστημένος γιατί οι μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν σημαντικούς παίκτες απ' την άλλη όμως θα μας λείψουν οι παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό. Οπότε θα έχουμε απουσίες».

Για το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου: «Έχω μιλήσει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Μου εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει για την Ελλάδα όμως θα πρέπει να δούμε τι θα πουν και οι FIFA - UEFA για το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχει αγωνιστεί και με τη Γερμανία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ