Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΣΘ

Σύσκεψη εργασίας του υφυπουργού Σταύρου Καλαφάτη με τον Γενικό Διευθυντή του Κτηματολογίου Στ. Κοτσώλη και τον πρόεδρο του ΔΣΘ Δ. Φινοκαλιώτη

Σύσκεψη εργασίας είχαν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης με τον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού Κτηματολογίου Στέφανο Κοτσώλη και τον πρόεδρο του ΔΣΘ Δημήτρη Φινοκαλιώτη.

Διαβάστε: Η Θεσσαλονίκη στο Κτηματολόγιο στενάζει: Ουρές και εκνευρισμός ξανά από το ξημέρωμα

“Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους πολίτες. Να μην ταλαιπωρούνται στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο. Το πρώτο βήμα, για να μειωθεί ο χρόνος αναμονής στο Κτηματολόγιο της Θεσσαλονίκης γίνεται με τη συμμετοχή μελών του Δικηγορικού Συλλόγου, οι οποίοι θα αναλάβουν υπηρεσίες νομικού περιεχομένου και υπηρεσίες front desk, ώστε να επιταχύνεται ο έλεγχος και η ασφαλής καταχώριση των αποτελεσμάτων στη βάση δεδομένων του Κτηματολογίου. Θα κάνουμε όσα βήματα χρειαστεί, για να εξυπηρετούνται δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και πολίτες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από τις Υπηρεσίες του Κτηματολογίου”, τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.