Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
x

«Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ 'ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ'»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρωθυπουργός είπε σε ηλικιωμένο «αφού έκανες το εμβόλιο θα προλάβεις να δεις και το Μετρό».

«Άλλη μια επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, άλλη μια τρύπα στο νερό. Ο άνθρωπος που χλεύαζε την προηγούμενη κυβέρνηση για την πρόοδο της στην κατασκευή του Μετρό, έφτασε σε σημείο να κάνει εγκαίνια στις εγκαταστάσεις της Fraport στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία»  που χρηματοδοτήθηκαν από ιδιωτικούς πόρους και είχαν ήδη εγκαινιαστεί από το 2017», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης τονίζεται ότι «ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου το επικοινωνιακό επιτελείο θεώρησε καλή ιδέα να πει σε έναν ηλικιωμένο συμπολίτη μας που συνάντησε στον δρόμο «αφού έκανες το εμβόλιο θα προλάβεις να δεις και το Μετρό», και να το θεωρεί πετυχημένο ευφυολόγημα».

«Το μοναδικό γεγονός», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «που έχει αξία από την επίσκεψή του στην πόλη μας, είναι οι αντιδράσεις του κόσμου στην Καλαμαριά και το ξήλωμα του αφηγήματος του «Μωυσή». Μια πόλη παρατημένη στη μοίρα της, χωρίς καμία στήριξη, άρχισε εδώ και καιρό να βγαίνει στους δρόμους και να διεκδικεί» και προσθέτει ότι «στην προηγούμενη του επίσκεψη απέφυγε τους υγειονομικούς, πλέον όμως δεν θα μπορεί να αποφεύγει κανέναν».

«Ίσως να μην μπορεί καν να ψωνίζει το αγαπημένο του τσουρέκι. Ας φιλοτιμηθεί κάποιος βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας να του κατεβάσει ένα την επόμενη φορά!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ