Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η νέα μαφιόζικη εκτέλεση, αυτή τη φορά στο Γέρακα, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο ανεξιχνίαστων δολοφονιών, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Για καθεστώς ανασφάλειας του κ. Μητσοτάκη» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη «νέα μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μαζί με το πανευρωπαϊκό ρεκόρ ακρίβειας στα καύσιμα και το λαθρεμπόριο οργιάζει και η ανασφάλεια των πολιτών από εγκληματικές ενέργειες που παραπέμπουν σε ‘ξεκαθαρίσματα λογαριασμών'.

Η νέα μαφιόζικη εκτέλεση, αυτή τη φορά στο Γέρακα, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο ανεξιχνίαστων δολοφονιών, ακόμα και μέρα μεσημέρι, που έχουν γίνει συνήθεια πλέον στο καθεστώς ανασφάλειας του κ. Μητσοτάκη.

Μαφιόζοι εκτελούν συμβόλαια θανάτου κάθε εβδομάδα και ο κ. Μητσοτάκης πουλάει τρέλα με την πανεπιστημιακή αστυνομία, μόνο και μόνο για να επενδύσει στην τεχνητή όξυνση και να στοχοποιήσει τους φοιτητές»

Κλείνοντας καλεί τον πρωθυπουργό «πριν ασχοληθεί με την ασφάλεια των πανεπιστημίων, ας ασχοληθεί με τα κυκλώματα και τα πληρωμένα συμβόλαια εκτελεστών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ