Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη συνάντηση οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκαν διεξοδικά από τους καθηγητές του ΔΙΠΑΕ

Τα προβλήματα που δημιουργούνται στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος μετά την ξαφνική αυτή απόφαση της υπουργού Παιδείας –μετά από πρόταση της διοικούσας επιτροπής του ιδρύματος- να μεταφερθούν δύο τμήματα της Σχολής Μηχανικών από τη Σίνδο στις Σέρρες και να καταργηθεί εντελώς το τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος ήταν το θέμα της σημερινής συνάντησης κλιμακίου της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με εκπροσώπους των καθηγητών του ιδρύματος.

Στη συνάντηση οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκαν διεξοδικά από τους καθηγητές του ΔΙΠΑΕ και εξέφρασαν τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους στα δίκαια αιτήματα του διδακτικού προσωπικού και των φοιτητών, φοιτητριών.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, πρόεδρος του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος, η Παρασκευή Μεντζέλου, αναπληρώτρια πρόεδρος του ιδίου τμήματος, ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, καθηγητής του τμήματος και ο Δημοσθένης Σταμάτης, πρόεδρος μελών ΔΕΠ του ΔΙΠΑΕ.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παρόντες και παρούσες ήταν οι βουλευτές και η βουλεύτρια Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης και Κατερίνα Νοτοπούλου, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε., Μίλτος Οικονόμου και ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΑ Θεσσαλονίκης, Θανάσης Πάντσιος.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ