Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ

Η 17χρονη Ραφαηλία Α. εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης από την πόλη των Σερρών - Έχει ύψος 1.60 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Σέρρες για την εξαφάνιση της 17χρονης Ραφαηλίας Α., τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το πρωί της Τετάρτης, 7 Ιουλίου.

Στις 7/7/2021, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την πόλη Σερρών, η  Ραφαηλία Α., 17 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ραφαηλίας Α. και προχώρησε σήμερα, 8/7/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Ραφαηλία Α. έχει ύψος 1.60 μ., είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη μακριά φούστα, γκρι φανελάκι και καφέ παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ