Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 28ΧΡΟΝΗΣ

Η Γκίτα Κάρκι έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια ενώ δεν είναι γνωστό τι ρούχα φορούσε.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση μίας 28χρονης από την Αθήνα.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 14/12/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας η Γκίτα (ον.) Κάρκι (επ.), 28 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της στις 28/1/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος ατόμου του κοντινού περιβάλλοντός της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Γκίτα (ον.) Κάρκι (επ. έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Δεν είναι γνωστό τι ρούχα φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ