Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

Ο Χ.Κ έχει ύψος 1,80 μ., έχει 80 κιλά βάρος, έχει καστανά - λευκά μαλλιά και καστανά μάτια - Έχει πολλά τατουάζ στο σώμα του.

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια του 36χρονου Χ.Κ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εξαφανίστηκε σήμερα από την περιοχή της Θέρμης.

Στις 10/9/2022 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης ο Χ.Κ, 36 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 36χρονος έχει ύψος 1,80 μ., έχει 80 κιλά βάρος, έχει καστανά - λευκά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε πιθανώς βερμούδα παραλλαγής, μπλούζα που φέρει λογότυπο «FAMILY» και σαγιονάρες. Έχει πολλά τατουάζ στο σώμα του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ