Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021
x

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Α' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Η κηδεία του πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο - Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για τήρηση μέτρων.

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο θα πουν στις 15:00 συγγενείς και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 81 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία του πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Η σορός του θα βρίσκεται από τις 12:00 έως τις 15:00 στο Α' νεκροταφείο, σε κλιματιζόμενο χώρο. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορωνοϊό, γι' αυτό η κηδεία θα γίνει μόνο με την οικογένεια του και ελάχιστους συγγενείς και φίλους.

Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για την κηδεία

H σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ζητά από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιας υγείας στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστουμε θερμά για όλα» έγραψε συγκεκριμένα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ