Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΥΛΛΗΨΗ 55 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων.

Στην σύλληψη 55 αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο και στα Χανιά και συγκεκριμένα στους αερολιμένες των δύο πόλεων, όταν οι παραπάνω, έχοντας στα χέρια τους πλαστά ταξιδιωτικά χαρτιά, προσπάθησαν να ταξιδέψουν προς Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία.

Σύμφωνα με τις αρχές οι συλλήψεις έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 30.08.2021 έως και 05.09.2021 και αφορούν σε 41 άνδρες και 14 γυναίκες, όταν σε έλεγχο επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Βελγίου, Ουγγαρίας, Τσεχίας, Λουξεμβούργου, Δανίας, Κορέας, Δανίας, Πολωνίας, Γεωργίας και Ρουμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων.

Στο μεταξύ συνελήφθη στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης Αρχών Μολδαβίας για κλοπή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ