Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ

Το Πανεπ. Κύπρου αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν έχει φοιτήσει εκεί - Έχω πτυχίο από την Κύπρο, απαντά ο ίδιος κι απειλεί με μηνύσεις

Σύγχυση με τα πτυχία που έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος προέκυψε την Τρίτη όταν το Πανεπιστήμιο Κύπρου εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία τόνιζε πως ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του, όπως υποστηρίζει στο βιογραφικό του.

«Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου», ανέφερε η ανακοίνωση, που προκάλεσε πολλά σαρκαστικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος από την πλευρά του τόνισε ότι έχει πάρει τα δύο πτυχία αλλά από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο είναι διαφορετικό ίδρυμα.

Απάντησε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter με δύο αναρτήσεις:

Τι αναφέρεται στο βιογραφικό του Κυριάκου Βελόπουλου

Το βιογραφικό που ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, αναφέρει ότι το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Αναφορικά με τις σπουδές του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, σημειώνονται τα εξής:

-Εγγράφηκε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του «Κέντρου Ελευθέρων Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών», παρακολουθώντας μαθήματα ως υπότροφος. Από τη Σχολή αποφοίτησε το 1990 με βαθμό Άριστα.
-Το 2013 έλαβε το πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
-Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ