Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ

«Μας κάνετε όλους υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια!», τονίζει ο Κωνσταντίνος Τασούλας απευθυνόμενος στους Θανάση Κωνσταντινίδη και Αντώνη Τσαπατάκη.

Συγχαρητήρια τους Παραολυμπιονίκες, Θανάση Κωνσταντινίδη και Αντώνη Τσαπατάκη, για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα της κορίνας και του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μ. πρόσθιο αντίστοιχα, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας δήλωσε:

«Δύο ακόμη σπουδαίοι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανέβασαν την Ελλάδα πιο ψηλά, προκαλώντας συγκίνηση στους απανταχού Έλληνες με την επιμονή και το κουράγιο τους στον αγώνα για την επίτευξη στόχων.

Ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο, Θανάσης Κωνσταντινίδης, με ένα ατομικό πανελλήνιο και ευρωπαϊκό ρεκόρ, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα της κορίνας.

Επίσης, ο Παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο, χαρίζοντας έτσι το πέμπτο συνολικά μετάλλιο στην Ελλάδα στην έως τώρα παρουσία της στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Μας κάνετε όλους υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια!» καταλήγει η δήλωση του Κώστα Τασούλα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ