Τρίτη 5 Ιουλίου 2022
x

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΡ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ

Όσοι παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της σειράς έκαναν λόγο για αναπαραγωγή όλων των ομοφοβικών και σεξιστικών στερεοτύπων.

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις στα social media για τις ατάκες που ακούστηκαν στη σειρά Super Mammy, με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όσοι παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της σειράς έκαναν λόγο για αναπαραγωγή όλων των ομοφοβικών και σεξιστικών στερεοτύπων, που γίνεται προσπάθεια να εξαλειφθούν τα τελευταία χρόνια.Οι χρήστες του Twitter κάλεσαν να παρέμβει το ΕΣΡ λέγοντας πως το περιεχόμενό του όχι μόνο δεν ταιριάζει στην εποχή, αλλά προσβάλει μερίδα του πληθυσμού, ενώ χρήστες άγραψαν πως ήδη έχουν κάνει καταγγελίες στο Συμβούλιο.

Τα αστεία του για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζεται η γυναίκα στη σειρά Super Mammy είχαν ως αποτέλεσμα το hashtag #SuperMammy να γίνει πρώτο trend στο Twitter και μερικοί χρήστες του διαδικτύου να χρειαστεί να παραθέσουν κάποια «αστεία» για να αποδείξουν τι ακούγεται σε μία εκπομπή prime time.

Μάλιστα η ατάκα του Μάρκου Σεφερλή «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή, έτρεχα, έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα», ήταν αυτή που εξόργισε περισσότερο απ΄όλα τους χρήστες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ