Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
x

ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΝΕΠΛΑΚΗ Ο ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ (VID)

Το τεράστιο μαύρο SUV του Σβαρτζενέγκερ σκαρφάλωσε μάλιστα πάνω από ένα άλλο αυτοκίνητο, αφήνοντας έναν άλλο οδηγό με τραύμα στο κεφάλι.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ενεπλάκη σε τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία.

Στο τροχαίο, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Λος Άντζελες, ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα. Το τεράστιο μαύρο SUV του Σβαρτζενέγκερ σκαρφάλωσε μάλιστα πάνω από ένα άλλο αυτοκίνητο, αφήνοντας έναν άλλο οδηγό με τραύμα στο κεφάλι.

Ο πρώην κυβερνήτης ήταν έτοιμος να στρίψει στην πολυσύχναστη λεωφόρο Sunset Boulevard, περίπου μισό μίλι από το σπίτι του στο Brentwood, όταν έπεσε πάνω σε ένα κόκκινο Toyota Prius στις 4:35 μ.μ.

Το Prius λέγεται ότι έκανε αναστροφή στο δρόμο όταν σημειώθηκε η σύγκρουση. Ο αντίκτυπος της σύγκρουσης ήταν τόσο σοβαρός που οι αερόσακοι του Prius ενεργοποιήθηκαν και στα δύο οχήματα. Το SUV άρχισε στη συνέχεια να κυλά πάνω σε μια λευκή Porsche που βρισκόταν ακριβώς πίσω από αυτή του Σβαρτζενέγκερ.

Οι αρχές επιβολής του νόμου διενεργούν πλήρη έρευνα για το πώς συνέβη το ατύχημα. Μια αστυνομική πηγή υποστήριξε ότι το ατύχημα ήταν λάθος του ηθοποιού του Terminator.

Πηγή: dailymail.co.uk
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ