Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΡΑΪΒΑΖ: ΣΕ ΣΟΚ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ STAR

«Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια», δήλωσε ο Βάιος Σύρρος

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση για την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον αέρα του STAR, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τους συναδέρφους του να μένουν ενεοί.

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει» είπε η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή.

Ο Βάιος Σύρρος, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνάδελφό του. «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε χαρακτηριστικά. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ